Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Спиди АД.

Цената на доставката е 5 лв за цялата страна за поръчки на стойност до 100 лв (заплаща се от клиента).
За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.
За София и страната срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни.
Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа.
Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 часа, се удължава с един работен ден.
При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме.
В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 3 работни дни.

ВНИМАНИЕ:  За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя, телефон за връзка и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга. Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме. След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНО!  При получаване nа пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива! Ако сте платили предварително по банков път , не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви. Свържете се с нас на телефон: 032/ 264 722 или 0884 970 907, или ни пишете на имейл: eshop.chicco@gmail.com, за да ни информирате за случая.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ
Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.chiccoshop.bg с изпълнение.
• услугата фиксиран час на доставка се заплаща допълнително в размер на 2.50 лв. от получателя независимо от условията на доставка.
• експресна доставка за страната се заплаща допълнително от получателя (не по-малко от 2.00лв).
• услугата доставка за София в рамките на същия ден (за поръчки получени до 14.00ч.) се заплаща допълнително от получателя.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА 
Всеки потребител има правото да върне (за собствена сметка) поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:  - няма механични повреди;  - с оригиналната си опаковка е и има търговски вид. Връщането се осъществява към същия търговски адрес, от който е изпратена стоката, като разходите са за сметка на купувача.
Купувачът трябва да се свърже с оператор на www.chiccoshop.bg на телефон 032/ 264 722 или 0884 970 907 и да съобщи за отказа си. Астра ООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени.
В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, Астра ООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 032/ 264 722 или 0884 970 907, или ни пишете на имейл: eshop.chicco@gmail.com

Формуляр за отказ (изпратете попълнен този формуляр само ако искате да се откажете от договора)
На вниманието на Астра ООД,
С настоящото Ви известявам, че се отказвам от договора си за продажба за следните стоки: 
Номер и дата на поръчката:
Име на потребителя: 
Адрес на потребителя: 
Подпис на потребителя (за изпращане на хартиен носител) 
Дата:

Горе